(Poistunut julkaisusta)

Ympäristö- ja energiajuristi
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Hei YMPÄRISTÖ- JA ENERGIAJURISTI!

Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille tekemään uusia menestystarinoita!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä

Pääset työskentelemään asiantuntijana mielenkiintoisten ympäristö- ja energiaoikeudellisten toimeksiantojen parissa. Asiakaskuntaamme kuuluu kaiken kokoisia yrityksiä ja yhteisöjä kasvuyhtiöistä kotimaisiin ja kansainvälisiin suuryrityksiin useilla eri toimialoilla. Ryhmämme juristeille arkipäivää on asiakkaidemme neuvonta laajojen infrastruktuuri- ja teollisuushankkeiden lupa-, ympäristövastuu- ja sopimuskysymyksissä, sekä neuvonanto asiakkaidemme päivittäisissä oikeudellisissa asioissa. Työtehtäviimme kuuluvat myös ympäristö- ja energiaoikeudellisten due diligence -tarkastusten tekeminen. Saat alan parhaat opit ja kokemukset tiimissä, joka hoitaa Suomen merkittävimpiä ja vaativimpia toimeksiantoja alallaan. Täyden palvelun asianajotoimistossa voit muotoilla työnkuvastasi omannäköisen syventymällä myös muihin yritysjuridiikan aloihin.

Sinulla on aito ja monipuolinen kiinnostus ympäristö- ja energiaoikeutta sekä asianajotoimintaa kohtaan. Odotamme sinulta OTM-tutkintoa ja mielellään 2-3 vuoden työkokemusta ympäristö- ja energiaoikeuden parista joko asianajotoimistosta, yrityksestä tai julkiselta sektorilta. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on kipinää kehittää itseäsi ja sparrata kollegoitasi. Osaat suomea ja englantia erinomaisesti; ruotsin kielen taidosta on etua. Sitoudut arvoihimme ja viet niitä eteenpäin yhteisössämme.

Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöidemme kouluttautumisesta ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen niin talon sisällä kuin sen ulkopuolella sekä kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut sekä paljon erilaista yhteisöllistä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Lähetä hakemuksesi meille viimeistään 13.10.2019. Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat Matias Wallgrenilta (020 7765 333 tai matias.wallgren@castren.fi).

 

Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme

Täältä löydät Asiakastarinoitamme

Lue lisää arvoistamme