Ylläpitosiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt kahta SIIVOOJAA monipuolisiin siivous- ja asiakaspalvelutehtäviin Jyväskylään.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Meillä vastaat asiakaskohteemme tuotanto-, toimisto- ja taukotilojen ylläpitosiivouksesta. Lisäksi tehtävä sisältää tarvittaessa muita asiakaspalvelutehtäviä, kuten aulapalvelut, lähettipalvelut, viherpalvelut ja mahdollisesti turvallisuusalan tehtävät. Työajat sijoittuvat arkipäiville sekä viikonlopuille klo 06-16 välille. Molemmat tehtävät ovat kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Koulutus ja kokemus alalta katsotaan kuitenkin eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Mahdollisuus käyttää omaa autoa luetaan eduksi.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Huolehdimme henkilökunnastamme ja tarjoamme loistavat ura- ja etenemismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 12.12.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319377
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä