(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitosiivoojia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme ylläpitosiivoojia Tampereelle vaihteleviin kohteisiin.

Omaathan hyvän ja reippaan asenteen etkä pelkää fyysistä työtä. Aiempi siivouskokemus ja ajokortti katsotaan myös eduksi. Työtä on tarjolla niin kokoaikaisesti, osa-aikaisesti kuin keikkaluonteisesti. Työtehtävänä voi olla toimisto-, porras-, koti-, koulu- tai laitossiivous. Työt ovat pääasiassa aamuvuoroa, alkaen klo 6 tai klo 7.

Kerro hakemuksessasi, mitkä työtehtävät sinua kiinnostavat. Kerro myös milloin voisit aloittaa, mihin asti olet käytettävissä ja millainen työsuhde sinua kiinnostaa.