Ylläpitosiivoojia Technopolikselle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019
ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Etsitkö  kokoaikaista työtä joka painottuu aikaisiin arkiaamuihin?


Meillä on nyt tiimissä paikkoja aamuvirkuille siivoojille ja etsimme tekijöitä kokoaikaisiin ja toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin.  Työt alkaa viimeistään tammikuussa 2020. Työ on ylläpitosiivousta Technopolis kohteissa, pääasiassa arkisin klo 04:30-5-12-13 välillä. Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden tehtävään soveltuvat tutkinnot sekä aiemman työkokemuksen, mutta nämä eivät ole välttämättömättömiä, perehdytämme perusteellisesti tehtävään. Toivomme kuitenkin,  että sinulta löytyy luontevaa asiakaspalveluasennetta, olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä ja kiinnität huomiota työnlaatuusi. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa on 22.12.2019 saakka.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot