(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitosiivoojia (Kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme ylläpitosiivoojia kesätöihin vaihteleviin kohteisiin Pirkanmaan alueelle.

Työtä on tarjolla niin kokoaikaisena, osa-aikaisena kuin keikkaluonteisesti. Työtehtäviäsi voivat olla niin toimisto-, porras-, koti-, koulu- tai laitossiivous ja tehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan.

Työt voivat olla nimetyllä alueella tai vaihtelevasti eri kohteissa. Joissakin kohteissa sinun tulee liikkua omalla autolla, joten ilmoitathan, mikäli sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Toivomme hakijoilta reipasta työotetta, omatoimisuutta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus siivousalantehtävistä katsotaan eduksesi, joten kerrothan työhistoriastasi hakemuksessasi.
Työt ovat pääasiassa aamuvuoroa, useimmiten alkaen joko klo 6 tai 7.

Täytä hakemus ja kerro, mitkä työkohteet ja -tehtävät kiinnostavat juuri sinua! Kerro myös käytettävyydestäsi: milloin voisit aloittaa, mihin asti olet valmis työskentelemään ja millainen työsuhde sinua kiinnostaa.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.