Ylläpitosiivoojia Jyväskylään
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Haluatko työlläsi piristää ja helpottaa muiden arkea? Koetko olevasi parhaimmillasi luotettavuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä vaativissa tilanteissa? Jos kuulostaa tutulta, pidä silmät tarkkana, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reippaita

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Jyväskylään. Etsimme omatoimisia ja ystävällisiä siivoojia pitämään huolta asiakaskohteidemme asuinkiinteistöjen sekä liiketilojen siivouksesta. Asuinkiinteistöjen yleisten tilojen siivouksessa on huomioitava, että siivoamme toisten koteja, joten asiakastyytyväisyyden tärkeys korostuu erityisesti tässä tehtävässä. Työvuorot sijoittuvat aamu- /päiväaikaan ja työvuorot ovat sovittavissa, eli pääset itse vaikuttamaan työaikaasi. Töitä on tarjolla täydet 37,5h/vko mutta halutessasi osa-aikaisuus on myös mahdollista.

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteiden vuoksi siten, että tulee toimeen ja kykenee keskusteluun suomeksi. Ajokortti-b ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä työn kannalta. Iloinen mieli ja asiakaspalveluhenkisyys ovat valttikorttejasi, pääset työlläsi ja asenteellasi ilahduttamaan monien päivää!

 

Käy katsomassa meidän Jyväskylän siivousyksikön terveiset videolta: https://vimeo.com/641467372

 

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä huolellisen perehdytyksen tehtäviisi. Esimiehesi tukee sinua arkipäiväisessä työssäsi ja saat käyttöösi modernit koneet sekä laitteet, jotka ovat apunasi työnteossa. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!    

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli mieltäsi jäi askarruttamaan jokin seikka, kysy rohkeasti rekry(at)lassila-tikanoja.fi (lisääthän viestiisi työpaikan viisinumeroisen ID-tunnuksen). Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot