(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitosiivoojia, 5 hlöä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme 5 ylläpitosiivoojaa Tampereen keskustan alueelle.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, reipasta työasennetta ja valmiutta fyysiseen työhön. Aiempi siivouskokemus tai alaan liittyvä koulutus katsotaan eduksi, tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne. Työtehtävät sekä -kohteet riippuvat työntekijän omasta osaamisesta ja aikaisemmasta kokemuksesta, työtehtävinä voi olla esimerkiksi toimisto-, koulu- tai ravintolasiivousta.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti aamuvuoroa. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja osa-aikaisesti. Työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.