(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitosiivooja
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

TOIMENKUVA

Etsimme asiakkallemme ylläpitosiivoojaa Lahden alueelle. Työt alkavat 1-2kk sairasloman sijaisuudella. Hyvälle tekijälle pystytään mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan pidempiaikainenkin pesti. Siivous kohteina ovat pääsiassa koulut, palvelutalot ja päiväkodit.

Pääasialliset työtehtävät koostuvat yleisistä siivouksista. Tällä hetkellä kohteissa on paljon pintojen desinfiointia ja pyyhintää, mutta myös ihan tavallista ylläpitosiivousta.

ODOTAMME SINULTA

Edellytämme:
-Suomenkielen taitoa
-Reipasta ja iloista otetta työtehtäviin
-Täsmällisyyttä ja halua kehittyä työssä
-Ajokorttia (oma auto katsotaan selkeäksi eduksi)

Toivomme sinulta positiivista asennetta, palveluhenkisyyttä ja joustavuutta. Olet tiimipelaaja, johon voi luottaa! Katsomme alan kokemuksen ja koulutuksen eduksesi paikkaa hakiessa. Asenne kuitenkin ratkaisee.

MUUTA

Täytä hakemus www.eezy.fitai soita (03) 873 200 jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.