(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitosiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019
Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!
 
Etsimme nyt SIIVOOJAA Jyväskylään.
  
Työtehtäviisi kuuluu toimisto sekä tuotanto-, ja taukotilojen ylläpitosiivoustehtävät asiakaskohteessamme. Työaika sijoittuu tehtäväksi aikaisin aamulla klo 5-13. Työsuhde on vakituinen ja toistaiseksi voimassaoleva.  Emme edellytä hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vaan arvostamme kokemusta enemmän ennakkoluulotonta asennetta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja.  Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Toivomme, että sinulla on hyvä peruskunto, ajokortti,  tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.
 
ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.
 
ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.
 
Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.11.2019. Työ alkaa 1.12.2019.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.