(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitosiivooja, Winclean Oy, Lahdesjärvi - keskusta - Kaleva, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Winclean Oy huolehtii yli 200 siivoojan voimin, että heidän asiakkaidensa toimitilat ovat moitteettoman siistit ja puhtaat päivästä toiseen. Winclean palvelee asiakkaitaan kotimaisena siivousalan perheyrityksenä yli 20 vuoden kokemuksella - ammattiylpeydellä ja työn jäljen takana aidosti seisten. Lisätietoja Wincleanista löydät osoitteesta www.winclean.fi.
 
 

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle ylläpitosiivoojaa Tampereelle.


Asiakasyrityksemme Winclean etsii reipasta aamuvirkkua siivoojaa Tampereen Lahdesjärven, keskustan ja Kalevan monipuolisiin siivouskohteisiin.


Vastaat omalta osaltasi laadukkaan siivouksen toteuttamisesta omissa vakituisissa asiakaskohteissasi Lahdesjärven, keskustan ja Kalevan alueella reippaalla asenteella ja hyvällä työnjäljellä. Työ pitää sisällään toimisto- ja porrassiivouskohteiden sekä ravintolakeittiön ylläpitosiivousta. Työvuorosi ovat maanantaista perjantaihin klo 6-14, jolloin viikkotyöajaksi muodostuu 37,5 tuntia.
 
Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy aitoa asiakaspalveluasennetta ja luotettavuutta, kaiken muun pystymme tarvittaessa sinulle opettamaan. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa. Tärkeää toki on, että liikkuva työ ja monipuoliset siivouskohteet sopivat sinulle. Tarvittaessa kaikkiin työkohteisiin pääsee kulkemaan bussilla.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle työtiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, asiallisen perehdytyksen työtehtäviin ja mielenkiintoisiin kohteisiin sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin. Työtarve on jatkuva ja työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen Wincleanin työntekijänä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Kaarina Ahonen / Nordic Henkilöstöpalvelut Oy: kaarina.ahonen@nordic.fi.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Auton käyttömahdollisuus ja työturvallisuuskortti ovat eduksesi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.