(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitosiivooja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme ylläpitosiivoojia Tampereelle.

Tärkeimpiä ominaisuuksia uudessa työntekijässä ovat reipas ja työtä pelkäämätön asenne sekä halu oppia uutta. Edellytämme ripeää ja motivoitunutta työotetta. Aiempi kokemus siivouksesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä sillä työtehtäviin järjestetään perehdytys. Työtä tehdään erityyppisissä työkohteissa, kuten kauppakeskuksissa, rakennuksilla ja porrastiloissa ja työtehtävät määräytyvät kohteen mukaan sisältäen mm. imurointia, lattioiden pesua, pölyjen pyyhkimistä ja ikkunoiden pesua sekä julkisten tilojen puhtaanapitoa. Työtunnit määräytyvät asiakkaan tarpeen ja oman tilanteesi mukaan. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä työtä muutamasta vuorosta jopa täysiin tunteihin viikossa.

Tarjoamme mielenkiintoiset työkohteet ja nykyaikaiset siivousvälineet sekä perehdytyksen työtehtäviin. Työvuoroja on tarjolla kahdessa vuorossa sekä arkena että viikonloppuisin. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta käytettävyydestäsi. Auton käyttömahdollisuus ja työturvallisuuskortti ovat eduksesi.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Kaarina Ahonen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, kaarina.ahonen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.