(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitosiivooja Oulun keskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Oletko itsenäinen ja järjestelmällinen työntekijä? Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset?

Etsimme nyt reipasta ja omatoimista OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA aamuvuoroihin asiakaskohteeseemme Oulun keskustaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta moderneissa toimistotiloissa. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 5:00-11:30 välille. Työtunteja työssä kertyy noin 5,5 tuntia päivässä ja noin 27,5 tuntia viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työtehtävä alkaa 1.2.2020.

Edellytämme sinulta puhdistuspalvelualojen perustutkintoa tai vähintään vuoden työkokemusta siivoustyöstä. Tarvitset myös hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työ edellyttää hyvää peruskuntoa, oma-aloitteista työotetta sekä positiivista asennetta työntekoon.

Me ISS palveluilla tarjoamme sinulle ison kansainvälisen yrityksen varmuuden työnantajana. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua eteenpäin urallasi ja tuemme sinua urasi jokaisessa vaiheessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 28.1.2020.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -