(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitosiivooja, kesätyö, Hervanta, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle siivoojaa kesätöihin Hervantaan

Vastaat omalta osaltasi laadukkaan siivouksen toteuttamisesta monipuolisessa kohteessa, jossa on useita erilaisia tiloja.

Kyseessä on määräaikainen kesätyö, ajalla 25.5. - 21.8.2020.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe. Aamuvuoro on 6-15 ja iltavuoro 14-22, työaika on 37,5h/vko

Työajat ovat seuraavat:

25.5.-29.5 perehdytystä
1.6-12.6 aamu 6-15
15.6-7.8 ilta 15-22
10.8-21.8 aamu 6-15

Palkkaus kiinteistöpalvelualan tes, pl2, 10,88eur/h

Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta ja luotettavuutta, kaiken muun pystymme tarvittaessa sinulle opettamaan. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja mielenkiintoiseen kohteiseen sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Sofia Rosvall / Nordic Henkilöstöpalvelut Oy: sofia.rosvall@nordic.fi.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Työ alkaa 25.5, joten toimithan ripeästi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.