(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitopäällikkö
Fennia Kiinteistökehitys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Fennia Kiinteistökehitys Oy on keväällä 2018 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa kiinteistökehitys-, rakennuttamis- ja ylläpitopalveluita Fennia-konsernille sekä muille kiinteistönomistajille ja kiinteistösijoittajille.

Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme Pasilaan ylläpitopäällikköä.

Ylläpitopäällikön vastuulla tulee olemaan Fennia-konsernin ja Fennia Varainhoito Oy:n hallinnoiman noin miljardin euron arvoisen kiinteistövarallisuuden teknisen ylläpidon johtaminen. Tehtäviisi kuuluvat mm. palveluntuottajien johtaminen, energiatehokkuustoimenpiteiden koordinointi, ylläpitokorjaus- ja vuokralaismuutosprojektien vetäminen sekä ylläpitokulubudjetista vastaaminen. Taustastasi riippuen voit toimia myös asiantuntijana kiinteistökehitys- ja rakennuttamishankkeissamme.

Teet yhteistyötä Fennia Varainhoidon kiinteistöasiantuntijoiden ja ulkoistettujen palveluntuottajien kanssa. Toimit oma-aloitteisesti ja vastuullisesti, johdat yhteistyökykyisesti ja tavoitteellisesti palvelutoimittajaverkostoa ja ymmärrät asiakaslähtöisen toiminnan merkityksen.

Hakijalta odotamme

Fennia Kiinteistökehityksessä arvostamme tavoitteellisuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä positiivista ja joustavaa työn tekemisen kulttuuria.

Odotamme sinulta teknisen alan koulutusta (esim. LVI/RAU) ja useamman vuoden työkokemusta vastaavantyyppisten tehtävien hoitamisesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa ja vastuullisessa organisaatiossa.

Tehtävä on vakinainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika: Kokoaikainen

Hae viimeistään: 15.1.2019

ID: C24186

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot

Aarne Markkula, toimitusjohtaja, p. 040 522 6927, aarne.markkula@fennia.fi