(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitopäällikkö
Attendo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018
Attendo Oy
Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa. Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi
Toimenkuva
Ylläpitopäällikön tehtävässä vastuullasi on kiinteistöjen ylläpidon vaihtelevat tehtävät sekä tavoitteiden mukainen käytönhallinta. Tehtävässä vastaat Pohjois- Suomen hoivakotikiinteistöjen pitkän tähtäimen kehittämisestä ja ylläpidosta toimimalla yhteistyössä kiinteistöjen yhteyshenkilöiden kanssa.
Vastuullisiin tehtäviisi kuuluvat mm.

• tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestäminen
• huollon ja korjausten koordinointi ja kehittäminen
• ylläpidon ohjaaminen
Odotamme sinulta
Tehtävässä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti ja saat vapaat kädet kehittää toimintaa. Työskentelet läheisessä yhteistyössä sidosryhmien sekä hoivakotien johtajien kanssa. Tukea tehtävään tuo kaksi kollegaa, jotka auttavat kinkkisissä tilanteissa rautaisella ammattitaidollaan.
Omalla toiminnallasi ja palveluiden ohjaamisella varmistat että kunnossapidon toiminnot sekä palvelut ovat laadukkaita ja ammattitaitoisia.
Odotamme sinulta:
• ongelmanratkaisutaitoa
• hyvää palveluasennetta ja vuorovaikutustaitoja
• motivaatiota oppia uutta ja halua kehittää oman toiminnan lisäksi yksikön sekä yrityksen toimintaa.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on tehtävään soveltuvaa kokemusta kiinteistöjen hallinnasta ja ymmärrät kiinteistöjen hallinnan tekniikkaa. Alan kokemuksen lisäksi eduksesi on soveltuva tekninen koulutus. Tehtävä edellyttää matkustus valmiutta.
Muut tiedot
Rekrytointi tehdään yhteistyössä VMP Groupin kanssa ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Päivi Patala 050 3112404.
Kiinnostuitko? Hae tehtävää 16.9.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.vmp.fi kautta.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Päivi Patala, paivi.patala@vmp.fi, 050 3112404
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.09.2018 mennessä.