(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitopäällikkö, viransijaisuus
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Helsingin seurakuntayhtymä muodostuu 17 suomenkielisestä ja kolmesta ruotsinkielisestä evankelisluterilaisesta seurakunnasta. Seurakuntayhtymän kiinteistöosaston muodostavat kiinteistökehitys-, tilapalvelu- ja ylläpitopalveluyksiköt sekä ympäristö- ja hautaustoimen palveluyksikkö, joiden vastuulla on yhtymän seurakuntien omassa käytössä olevien noin 230 rakennuksen ylläpito ja 100 kiinteistön kehittäminen. Osaston vastuualueella on n. 250 henkilötyövuotta ja sen talousarvio on n. 50 milj. euroa.
Tule mukaan johtamaan Helsingin seurakuntien käytössä olevan kiinteistöomaisuuden kunnossapitoa
HAEMME YLLÄPITOPÄÄLLIKÖN VIRAN SIJAISTA KIINTEISTÖOSASTOLLE
Haluatko ottaa vastaan haasteen kehittää kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennuskannan ylläpitoa elinkaariosaamisen ja kestävän kehityksen huomioon ottaen.
Kiinteistöosaston johtoryhmän jäsenenä osallistut sekä yhtymän kiinteistöliiketoiminnan, että seurakuntien toimitilaympäristön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Pääset vaikuttamaan kiinteistöjen kunnossapitoon liittyviin valintoihin ja tuomaan omaa osaamistasi tulevaisuuden ratkaisuihin.
Pätevyysvaatimuksena on korkeakoulussa, ammattikorkeakoulussa tai teknisessä opistossa suoritettu insinöörin tutkinto. Lisäksi edellytämme monipuolisen työkokemuksen tuomaa laaja-alaista kiinteistöjen ja teknisten järjestelmien tuntemusta. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.
Haettavana olevan ylläpitoyksikön esimiehenä toimivan ylläpitopäällikön viransijaiseksi valittavalta
Toivomme
- kokemusta johtamis- ja esimiestehtävistä
- hankintalain vahvaa tuntemusta
- hyvää perehtyneisyyttä kiinteistöjen ylläpitoon ja huoltoon ja niihin liittyvää lainsäädännön tuntemusta
- ihmissuhdetaitoja
- työalan atk-järjestelmien käyttötaitoa
- kokousten johtamis- ja neuvottelutaitoja sekä esiintymiskykyä

Tarjoamme
- haasteellisen, monipuolisen ja kiinnostavan työn
- kiinteistöosaston johtoryhmän jäsenyyden
- viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoiset työtoverit
- 701 palkkaryhmän mukaisen palkan (peruspalkka 4.946,98 € / kk). Lisäksi maksetaan mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva henkilökohtainen palkanlisä. Vaativuusryhmän 701 kokemuslisäsummat ovat seuraavat: 5 vuotta = 174,73€, 10 vuotta = 349,45€ ja 15 vuotta = 524,18€.
- tarvittaessa apuamme asunnon hankkimisessa

Hakeminen tapahtuu sähköisen rekrytointiohjelmamme kautta 15.03.2020 klo 11.00 mennessä (HUOM! aika). Tutkintotodistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä, eikä niitä tule lähettää hakemuksen mukana. Tiedusteluihin vastaa hakuaikana 5.3. ja 10.3. klo 10-12 seniorikonsultti Kari Hakala, Jaakko Lehto Executive Search Oy:stä, puh: 050-339 7722.