(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitopäällikkö elinkaarikohteisiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI 

YLLÄPITOPÄÄLLIKKÖ ELINKAARIKOHTEISIIN

ROVANIEMI/OULU

Olemme markkinoiden johtava elinkaarirakentamisen ja ylläpidon kiinteistöjohdon asiantuntija. Hankkeemme ovat tyypillisesti koulu- ja monitoimitaloja sekä terveydenhuollon kohteita. Pohjois-Suomessa jo valmistuneita tai valmistumassa olevia koulu-, terveydenhuolto-, hoiva- ja monitoimitilakohteitamme sijaitsee Pudasjärven, Sodankylän ja Oulun alueella.    
 
 Ylläpitopäällikkönä vastaat Pohjois-Suomen elinkaarihankekohteidemme ylläpitopalveluiden johtamisesta. Huolehdit myös rakennusteknisten PTS-töiden rakennuttamisesta.

Tehtävässä työskentelet eri puolilla Pohjois-Suomea sijaitsevien elinkaarikohteidemme parissa, joten tehtävä edellyttää matkustamista kohteiden välillä Pohjois-Suomen alueella.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Etsimme porukkaamme rakennusalan tai kiinteistön ylläpidon kokenutta konkaria. Sinulla on yli viiden vuoden aiempi kokemus alalta ja sovellat osaamistasi monipuolisesti. Asiakas on toimintasi keskiössä ja järjestelmällisellä sekä määrätietoisella työskentelyotteellasi varmistat tilojen laadukkaan ylläpidon ja tyytyväiset asiakkaat. 

Ylläpitopäälliköltä odotamme rakennusalan teknistä koulutusta, esimerkiksi rakennusmestarin, -insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Pystyt hyödyntämään myös englantia työkielenä ja käytät päivittäisessä työssä sujuvasti tietoteknisiä järjestelmiä.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota mielenkiintoisia ja haastavia hankkeita ja tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä uralla ja panostammekin siksi erityisesti henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. 

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä kiinteistöpäällikkö Ville Sormuseen, puh. 050 411 1281.

Hae tehtävään 17.11.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien ja ylläpidon kiinteistöjohdon joukkoomme!