(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitoinsinööri, Kaupunkiympäristön toimiala, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020
Etsimme ylläpitoinsinööriä kaupunkiympäristön toimialalle vastaamaan katujen ylläpidon suunnittelusta! Jos olet opintojasi viimeistelevä tai jo valmistunut alan osaaja ja haluat päästä tekemään merkityksellistä työtä toimivan kaupunkiympäristön eteen, voit olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet toimimaan Helsingin Läntisen alueen 2 (Lauttasaari ja Kaarela) katuylläpidon tilaajana ja asiantuntijana. Pääset työlläsi aidosti vaikuttamaan helsinkiläisten kaupunkiympäristöön, vastaamaan katujen hoidosta ja talvikunnossapidon suunnittelusta. Vastuualueeseen kuuluvat katujen talvikunnossapito - ja puhtaanapito sekä kadun kalusteet ja varusteet. Ylläpitoinsinööri vastaa alueellansa ylläpitourakoista, osallistuu hankintojen valmisteluun ja teettämiseen, korjausohjelmien laadintaan, katuympäristön kehittämiseen sekä uusien valmistuneiden katukohteiden vastaanottoon, ja vastaa asiakaspalautteisiin.

Osallistut niin sisäisen tiimin kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa pidettäviin tapaamisiin. Tehtävä pitää sisällään paljon viestintää niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä on kokoaikainen, mutta roolia on mahdollista muokata osa-aikaiseksi, niin että se sopii yhteen esimerkiksi opintojesi kanssa. Saat tueksesi osaavat kollegat, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme


* Merkityksellisen työn, jossa pääset aidosti vaikuttamaan helsinkiläisten ympäristöön
* Mahdollisuuden kasvattaa työkokemusta Suomen suurimman työnantajan palveluksessa
* Monipuolisen roolin, johon on itse mahdollisuus vaikuttaa ja tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Katujen ylläpidon suunnittelu ja järjestäminen
* Työmaakokoukset ja -kierrokset ja raportointi
* Talvikunnossapidon suunnittelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto tai opinnot meneillään
* Sujuva suomen kielen kielitaito
* Hieman esimerkiksi harjoitteluiden kautta kartutettua työkokemusta


Katsomme eduksi infra-alan kokemuksen, perehtyneisyyden hankinta- ja kunnossapitolakiin sekä julkihallinnolliseen päätöksentekoon. Lisäksi ajokortti katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen
* Oppimishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsinki, Työpajankatu 8
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasorganisaationsa puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.