(Poistunut julkaisusta)

Ylläpito- / projektisiivooja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Etsimme asiakkaallemme ylläpito- / projektisiivoojaa. Loistavan siivousjäljen lisäksi on tärkeää, että työ tehdään hyvällä ja reippaalla ilmeellä. Työ on osa-aikaista ja työtuntien määrä vaihtelee viikoittain työkohteen mukaan, mutta hyvälle ja ahkeralle tekijälle löytyy aina lisätöitä. Työ on pääasiassa ylläpitosiivousta monipuolisissa kohteissa mukaan lukien kauppa- toimisto-, julkisten tilat, mutta sisältää myös projektisiivousta esimerkiksi muutto- ja rakennuskohteissa.  

Arvostamme hakijoissamme yllämainitun lisäksi:

- rehtiä ja reipasta otetta työn tekoon

- suoraselkäisyyttä

- oma-aloitteisuutta sekä kykyä tehdä työtä itsenäisesti

- kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi

- suomen kielen taitoa


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi