(Poistunut julkaisusta)

Ylläpitäjä/DevOps-kehittäjä
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

Haemme CSC:lle Espooseen ylläpitäjää/DevOps-kehittäjää vahvistamaan jo ennestään kovatasoista ylläpitotiimiämme ja työskentelemään haastavissa ja erittäin mielenkiintoisissa, jatkuvan integroinnin ja julkaisun asiakasympäristöjen asennus-, ylläpito- ja kehitystehtävissä.

Tehtävässä toimit ylläpitäjätiimeissä, jotka osaltaan vastaavat eri asiakkaiden räätälöidyistä ohjelmistonkehitysympäristöistä ja niiden kehittämisestä. Ylläpitotehtävissä korostuvat erityisesti käyttövarmuus- ja tietoturva sekä valmius uusien toimintamallien käyttöön ottamiseen.

Toimit asiakkaiden kanssa yhteistyön hengessä ja autat luomaan ja löytämään tietoteknisiä ratkaisuja, jotka ovat sekä järkeviä että toimivia. Olet valmis oppimaan, ottamaan itsenäisesti selvää, jakamaan osaamistasi ja viemään aloittamasi asiat maaliin saakka.

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on Linux-käyttöjärjestelmäosaamista, kykyä luoda ja ylläpitää selkeää teknistä dokumentaatiota, omatoimisuutta sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Sinulla ei tarvitse olla ohjelmointitaustaa, mutta toivomme sinulla olevan perustaidot skriptaamisesta ja halua kehittää taitojasi. Sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus IT-alalta tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen.

Arvostamme lisäksi osaamista esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta:

  • DevOps taidot jatkuvan integroinnin ja julkaisun palveluissa 
  • versiohallintaprosessit/mallit 
  • binäärienhallinta (repositoryt & release management)
  • skriptausautomaatio 
  • haavoittuvuuksien skannaus 
  • monitorointityökalut
  • virtualisointialustat

Tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua ylläpitoon ja kehitykseen korkealaatuisessa ja kansallisesti ainutlaatuisessa tietotekniikkaympäristössä. Tiimimme asiakkaita ovat julkishallinto ja korkeakoulut, pääsääntöisesti työskentely tapahtuu asiakkaidemme virka-aikojen puitteissa. 

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.

Lähetä hakemuksesi 27.5.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry