(Poistunut julkaisusta)

Ylivartija hälytyskeskukseen, äitiysvapaan sijaisuus
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme turvapalveluiden hälytys- ja asiakaspalvelukeskukseemme ylivartijan tehtävään alan hyvin tuntevaa asiakaspalvelun ammattilaista, jolla on vahva näkemys teknisen asiakaspalvelun vaatimuksista niin henkilö- kuin järjestelmätasolla. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus.

Hälytyskeskuspäivystäjänä toimit monipuolisessa ja vaativassa asiakaspalvelutehtävässä sekä itsenäisesti että tiimissä. Vastaat erilaisten asiakaskohteiden teknisestä valvonnasta ja vartioinnista ja koordinoit asiakkaiden hälytyksiä, asiakastietojärjestelmiä sekä etäkäyttöä. Tekniset järjestelmät ja ohjelmistot ovat keskeinen työvälineesi. Reagointinopeutesi ja paineensietokykysi korostuvat hälytys- ja asiakaspalvelukeskuksessa työskentelyssä.

Edellytämme sinulta voimassa olevaa vartijakorttia, vahvaa turvallisuusalan työkokemusta ja kokemusta hälytyskeskustoiminnasta. Erinomaista suomen kielen taito ja vahvat tietotekniset taidot ovat oleellisia tehtävässä. Muun kielitaidon ja soveltuvan koulutuksen esim. VAT, TVEAT, turva-alan tradenomi katsomme sinulle eduksi.

Sijaisuuden kesto 1.2. – 1.11.2019. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.1.2019. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana.
Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri sinä sopisit tähän tehtävään!

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Petri Sipola (puh. 040 539 5217), ma-pe 12-13.