(Poistunut julkaisusta)

YLIVAHTIMESTARIN VIRKA
Riihimäen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Riihimäen seurakunta on aktiivinen ja vireä, Tampereen hiippakuntaan kuuluva noin 21 000 jäsenen yhteisö.
Työntekijöitä on tällä hetkellä noin 70 ja kiinteistöjä yhteensä noin 15 kpl.
Riihimäen seurakunnassa on haettavana 7.11.2019 klo 15.00 mennessä 

Käytännön työhön osallistuvan YLIVAHTIMESTARIN virka

Ylivahtimestarin tehtävänä on toimia seurakuntamestareiden ja siivoojien (suntio- ja siivoustiimi) esimiehenä ja johtaa heidän työskentelyään sekä vastata suntio-, vahtimestari- ja siivouspalveluiden saatavuudesta kaikissa seurakunnan kiinteistöissä. Esimiestyö pitää sisällään työvuorolistojen laadinnan sekä tarvittavien sijaisten hankinnan. Ylivahtimestari myös valmistelee talousarvioesityksen seurakuntamestareiden ja siivoojien tehtävien osalta sekä toimii kameravalvonnan pääkäyttäjänä ja kulunvalvonnan toisena pääkäyttäjänä. Ylivahtimestarin työajasta n. 80 % koostuu seurakuntamestarin käytännön työtehtävistä seurakunnan eri kiinteistöissä.

Oma auto on välttämätön. Tehtävä sisältää työpäivinä myös varallaolovelvoitteen.   
Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva ammatillinen koulutus tai tutkinto (suntion ammattitutkinto), riittävä käytännön kokemus suntion tehtävistä sekä esimiestehtävistä. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 501 mukaan (2 225,64 – 2 559,49 € / kk työkokemuksesta riippuen). Työaika 155 h / 4 viikkoa.

Valittavan tulee olla evankelisluterilaisen seurakunnan jäsen. Virka täytetään 6 kk koeajalla. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaa hakeneiden voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuusarviointeihin.
Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Matti Humalajoki puh. 050 591 7091.

Riihimäen seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset
lähetetään 7.11.2019 klo 15 mennessä mieluiten sähköpostilla osoitteeseen mira.makila@evl.fi