(Poistunut julkaisusta)

Ylivahtimestari
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Helsingin seurakuntayhtymään kuuluu 20 seurakuntaa, jotka ovat toiminnallisesti itsenäisiä. Yhdessä seurakunnat hoitavat muun muassa keskusrekisteriä, talous-, ICT- ja henkilöstöasioita, yhteistä seurakuntatyötä, kiinteistöjä, hautausmaita sekä yhteistä viestintää.

Nykyisen viranhaltijan eläköityessä haemme nyt osaavaa ja kokenutta ylivahtimestaria vakituiseen työsuhteeseen Helsingin seurakuntayhtymän yhteisiin palveluihin.
Tehtävän toimipaikka sijaitsee Helsingin Kalliossa, Seurakuntien talolla Kolmannella linjalla.

Ylivahtimestarin tehtäviin kuuluvat vahtimestaripalvelun esimiestehtävät, työalan kehittäminen, vahtimestaripalvelujen tuottaminen yhteisten palveluiden tarpeisiin sekä hankinnoista sekä postitus- ja kuljetuspalveluista vastaaminen. Lisäksi ylivahtimestari vastaa oman yksikkönsä avustavasta ostoreskontrasta, vuosiloma-, työvuoro- ja henkilöstösuunnittelusta, yhdyskuntapalvelun, siirtymätyön sekä harjoittelijoiden koordinoinnista, ja seurakuntien talon tavarakuljetuksista, kokoustekniikasta, juhlien ja teemapäivien järjestelyistä sekä tilavarauksien koordinoinnista.

Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa ja tehtävä voi sisältää myös iltatyötä.

Ylivahtimestarilta edellytämme kehittävää työotetta, asiakaspalvelukokemusta ja seurakunnan työn erityisluonteen ymmärtämystä. Lisäksi hakijan on oltava Suomen ev.-lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Eduksi katsomme kokemuksen esimiestyöstä, alan koulutuksen tai käytännön ammattitehtävissä hankitun työkokemuksen, julkishallinnon organisaation toiminnan ja kirkon toimintaympäristön tuntemuksen sekä ruotsin kielen osaamisen. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, omaa hyvät vuorovaikutustaidot sekä erinomaisen paineensietokyvyn ja joustavan työotteen.

Tehtävässä noudatetaan kirkon virka- ja työehtosopimusta. Palkan vaativuusryhmä on 502 ja tehtävän peruspalkka 2345,76€. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää. Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn, hyvät työtilat ja -välineet.

Ylivahtimestarin työsuhde alkaa helmikuussa 2020 sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Sähköiset hakemukset pyydetään toimittamaan KirkkoHR-palvelun kautta 16.2.2020 mennessä. Haastattelut pyritään pitämään viikolla 8. Valinnassa voidaan tarvittaessa käyttää soveltuvuusarviointia. Rekrytointia on jatkettu. Edellisellä kierroksella mukana olleet ja haastatellut otetaan huomioon tässä haussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylivahtimestari Pirjo Laurila pirjo.laurila@evl.fi