(Poistunut julkaisusta)

Ylivahtimestari
Kouvolan seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Kouvolan seurakuntayhtymässä on haettavana ylivahtimestarin toimi. Tehtävä on kokoaikainen, jota tehdään 3 vkon tasoitusjaksossa 116 h 15 min (38 h 45 min/vko). Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Pääasiallinen työskentelypaikka on Kouvolan seurakuntakeskus.
Ylivahtimestarin tehtävänä on toimia suntio- ja vahtimestaritiimin lähiesimiehenä ja johtaa heidän työskentelyään sekä vastata suntio- ja vahtimestaripalveluiden saatavuudesta, työjärjestelyistä ja toimivuudesta. Esimiestyö pitää sisällään mm. työvuorolistojen laatimisen. Ylivahtimestarin työstä n. 80 % koostuu suntion ja vahtimestarin käytännön tehtävistä Kouvolan seurakuntayhtymän eri kiinteistöissä. Ylivahtimestari toimii tarvittaessa muiden ylivahtimestareiden sijaisena.
Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan-, suntion tai muu vastaava tutkinto tai riittävä kokemus vastaavanlaisesta työstä. Aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Haastattelussa painotamme yhteistyökykyä, muutosvalmiutta ja halua itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 501 mukaisesti. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu työntekijän työkokemukseen, enintään 15 % peruspalkasta.
Työsuhde alkaa 11.11.2019 (mahdollisuus myös sopia aloituspäivästä). Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen työn vastaanottamista on työhön valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.
Lisätietoja antaa ylivahtimestari Irma Miettinen p. 040-1802140 irma.miettinen@evl.fi
Hakemukset virkaan jätetään sähköisesti KirkkoHR -rekrytointijärjestelmän kautta 8.10.2019 klo 15.00 mennessä osoitteessa https://evl.fi/tietoa-kirkosta/toissa-kirkossa/avoimet-tyopaikat.