(Poistunut julkaisusta)

Ylitalo Oy - Myyntipäällikkö
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020


" The Earth Laughs in Flowers"
Ralph Waldo Emerson


Myyntipäällikkö

Etsimme Ylitalo Oy Kauppapuutarhalle Oripäähän Myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.
https://www.ylitalooy.com/

Työssä pääset käsiksi monipuolisiin Myyntipäällikön tehtäviin ruukkukasvien tukkumyynnin parissa. Tulet olemaan avainasemassa Ylitalo Oy:n kilpailukyvyn säilyttämisessä ja toiminnan kehityksessä. Tehtäväsi tulee painottumaan myynnin, oston sekä työnjohdollisten tehtävien ympärille:

Myynti & 0sto:
Tulet olemaan tärkeässä asemassa varmistaaksesi olemassa olevien asiakkaiden tyytyväisyyden Ylitalo Oy:n palveluihin. Teet yhdessä Toimitusjohtajan kanssa vuosittaiset tarjouskierrokset tarjouslaskentoineen ja suoritat tarvikehankinnat. Eduksi katsomme, mikäli omaat myynnillistä halukkuutta kasvattaa toimintaa uusasiakashankinnan kautta.

Työnjohdolliset tehtävät:
Tärkeä osa tehtävää on työnjohdolliset tehtävät. Tulet pitämään huolen, että operatiivinen puoli sujuu mallikkaasti ja toimitusketjut etenevät sulavasti. Olet yhteydessä asiakkaisiin, toimittajiin ja muihin sidosryhmiin ja pyrit tuomaan uusia ideoita toiminnan kehittämiseksi.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen alasta. Tehtävässä tullaan olemaan yhteydessä myös ulkomaisiin toimijoihin, joten suomen lisäksi myös englannin kielen tulee olla sujuvaa. Kommunikaatio - ja vuorovaikutustaitosi tulee olla korkealla tasolla ollessasi jatkuvasti yhteydessä eri sidosryhmiin.

Jätä hakemus heti - sillä paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme henkilöiden haastattelun tehtävään 12.10. alkaen. Lisää tietoa tehtävästä antaa ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Esko Saurio (esko.saurio@manpowergroup.fi 040 6472 205) & Hannu Pelli (hannu.pelli@manpowergroup.fi 040 193 0347)

Kiitos hakemuksestasi!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.