(Poistunut julkaisusta)

Ylimmän johdon assistentti
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

TEHTÄVÄN KUVAUS

Etsimme toimitusjohtaja, rehtorin oikeaa kättä ja hallinnollista avustajaa. Tehtävässä vastaat kalenterinhallinnasta, tapaamisten järjestämisestä sekä vieraiden vastaanotosta.

Hoidat johtoryhmän ja hallituksen kokous- ja matkajärjestelyjä, laskujen käsittelyä sekä muita käytännön asioita. Diakin viestintään ja tapahtumien järjestelyihin liittyvät työt ovat myös osa tehtävääsi.

Sinulla on jo hankittua ja osoitettua menestyksekästä kokemusta vastuullisesta johdon assistentin tehtävistä, mieluiten verkostomaisesta organisaatiosta. Olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin aina tilanteen vaatiessa.

OMAAT

Olet työotteeltasi aktiivinen, toimeen tarttuva ja joustava sekä innostunut uuden oppimisesta. Omaat hyvät sosiaaliset ja yhteistyötaidot.

Olet järjestelmällinen sekä täsmällinen ja priorisointikykysi säilyy kiireenkin keskellä. Viet asiat päätökseen jämäkällä otteella, mutta kykenet myös reagoimaan toisinaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin.

Työtehtävät hoituvat sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä omaat vahvat MS Office-taidot. Saksankielentaito lasketaan eduksi.

TARJOAMME

Kehittyvän valtakunnallisen korkeakoulutyöympäristön, jossa työskentelee sitoutuneita asiantuntijoita ja maailmanparantajia.

Menestyksesi tueksi tarjoamme innostuneen ja ammattitaitoisen organisaatiomme tuen. Tehtävän myötä saa käyttöösi hyvät edut, kilpailukykyisen palkan sekä kehittymismahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 18.2.2018 mennessä.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja, rehtori Tapio Kujala, sähköposti tapio.kujala@diak.fi, 0400 436 690 (ma-pe 17 – 18 tai jätä soittopyyntö) ja HR-asiantuntija Tia-Sabrina Karjagin, sähköposti tia-sabrina.karjagin@diak.fi, p. 040 746 7329.