(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkärin virka, Psykiatrian klinikan sairaalatoiminnot
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 11.10.2020 mennessä YLILÄÄKÄRIN virka, psykiatrian klinikan sairaalatoiminnot

Tervetuloa Pohjois-Karjalaan. Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista. 

Haemme ylilääkäriä Siun soten psykiatrian klinikkaan. Toimimme keskussairaalan välittömässä yhteydessä uusissa ja ajanmukaisissa tiloissa. Ensisijainen työnkuva käsittää psykiatrian klinikan osastojen toiminnasta ja kehittämisestä vastaamisen. Tarjoamme kivat työkaverit ja hyvän palkan. 

Myös osittainen etätyö ja osa-aikatyö on mahdollista. 

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Virkaan vaaditaan kokemusta psykiatrian erikoislääkärinä toimimisesta ja hallinnollinen kokemus katsotaan eduksi. 

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. 

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä. 

Kysy lisätietoja: palvelupäällikkö, ylilääkäri Antti Liuska p. 013 330 3408 antti.liuska@siunsote.fi.

Virkaan haetaan sähköisesti.

 Joensuussa 14.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Hakuaika alkaa: 14.09.2020 08:00 Hakuaika päättyy: 11.10.2020 23:59