Ylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme tavoitteellista ja kehittämishaluista ylilääkäriä vakinaiseen virkaan Lännen terveysasemalle, jonka muodostavat Pitäjänmäen, Munkkiniemen, Malminkartanon, Kannelmäen sekä Haagan toimipiste joka tulee olemaan pääasiallinen työpisteesi.

Meillä pääset tekemään työtä myönteisessä, kehityshaluisessa ja aktiivisessa ilmapiirissä. Digitaalisuus, johtamisen ja palvelujen kehittäminen ovat erittäin tärkeitä meille. Mikäli omaat hyvät lähiesihenkilötaidot ja olet valmis ottamaan kehittäviä haasteita vastaan henkilöstöäsi tukien niin tässä sinulle erinomainen tilaisuus!

Tehtäväsi painottuvat toimipisteen lähiesihenkilötyöhön sekä toimipisteen kehittämiseen yhdessä terveysaseman ja Stadin Soten muiden ammattilaisten kanssa. Tehtävään kuuluu myös kliinistä työtä.

Olet toimipisteen 12 lääkärin lähiesihenkilö. Terveysasema on erittäin haluttu työpaikka niin erikoistuville lääkäreille kuin erikoislääkäreillekin. Työparinasi toimii toimipisteen osastonhoitaja. Yhdessä terveys- ja hyvinvointikeskusverkoston muiden esihenkilöiden kanssa koordinoit toimipisteen moniammatillista työtä.

Työaikasi on 38 tuntia ja 15 minuuttia viikossa. Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti, jossa huomioidaan koulutus ja aikaisempi työkokemus. Tarvittaessa autamme sinua työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-520-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi esimieskokemus ja tuntemuksen Helsingin kaupungin perusterveydenhuollosta

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ylilääkäri Timo Carpén, timo.carpen@hel.fi, 0503748387

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot