(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme tavoitteellista ja kehittämishaluista ylilääkäriä vakinaiseen virkaan Pohjoisen terveysasemalle. Pohjoisen terveysaseman muodostavat Oulunkylän, Maunulan ,Paloheinän ja Pihlajamäen toimipisteet.
Työpisteesi tulee olemaan pääasiassa Oulunkylässä. Virka täytetään 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ylilääkärinä kehität yhdessä osaavan henkilöstön ja Pohjoisen terveysaseman ylilääkäreiden ja osastonhoitajien kanssa asiakaslähtöisiä avosairaanhoidon palveluja. Tarjoamme palveluja Oulunkylässä noin 35 000 asiakkaalle 50 työntekijän toimesta ja teemme moniammatillista yhteistyötä Pohjoisen terveys-ja hyvinvointikeskuksen eri ammattilaisten kanssa. Toimit lähiesihenkilönä 19 terveyskeskuslääkärille ja vastaat yhdessä osastonhoitajan kanssa Oulunkylän toimipisteen toiminnasta. Potilastyötä teet osan työajasta.

Meillä pääset tekemään työtä myönteisessä ja aktiivisessa ilmapiirissä, jossa hyvä perehdytys, seniorituki, kollegiaalisuus ja positiivinen asenne ovat ensiarvoisen tärkeitä. Työntekijät tiimissäsi tekevät tiivistä yhteistyötä hoitoalan eri ammattilaisten kanssa, ja tarvittaessa voivat myös konsultoida sisätautilääkäriä, ortopedia, geriatria, keuhkosairauksien erikoislääkäriä ja psykiatria. Pohjoisen terveysaseman toimipisteissä hoitoon pääsy ja hoidon jatkuvuus toteutuvat hyvin.

Työaikasi on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Virka-ajan ulkopuolinen päivystäminen on vapaaehtoista. Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti, jossa huomioidaan koulutus ja aikaisempi työkokemus. Tarvittaessa voimme järjestää sinulle työsuhdeasunnon.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-515-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot

Luemme eduksi:
Esimieskoulutuksen

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Riitta Hietala, riitta.hietala@hel.fi , 0503706290

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/