(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Haemme ylilääkäriä Espoon kotihoitoon!

Geriatrisesti orientoitunut Kollega! Tule innostuneeseen joukkoomme kehittämään tulevaisuuden kotihoitoa ja kotiin vietäviä palveluja.

Tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen ja toimintakykyinen elämä omassa kodissa. Kaikki kotihoidon uudet asiakkaat käyvät läpi kuntouttavan arviointijakson. Kotihoidon lääkärit tekevät tiivistä yhteistyötä kotihoidon tiimien, seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestorin ja Espoon sairaalan henkilöstön kanssa.

Ylilääkärinä johdat ja kehität kotihoidon ja kotikuntoutuksen lääketieteellistä osaamista ja toimintaa. Tehtävä on uusi. Kuulut kotihoidon johtoryhmään, jossa olet tärkeässä roolissa tukemassa palveluiden kehittämistä. Tehtävääsi sisältyy myös sopivasti kliinistä työtä. Tiimissäsi työskentelee tällä hetkellä kahdeksan lääkäriä ja apulaisylilääkäri. Toimit heidän esimiehenänsä. Tiimin tehtäviin kuuluvat säännöllisen kotihoidon tuottamisen lisäksi kotikuntoutuksen sekä Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikön lääketieteelliset tehtävät.

Hallinnollisesti toimit Espoon sairaalan Polikliinisissä ja kotiin vietävissä palveluissa ja kuulut sen johtotiimiin. Säännöllinen työnohjaus on käytettävissäsi. Espoon sairaalan lähes neljänkymmenen kollegan verkosto tukee sinua tehtävässäsi osaamisellaan.

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan sekä kehittyvän, motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa pääset itse vaikuttamaan omaan työnkuvaansa.
Työantajana Espoon kaupunki on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Työsuhde-etuina tarjoamme liikunta- ja kulttuurietuja sekä tuemme työmatkaliikennettä.


Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme kokemusta esimiehenä toimimisesta.

Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaala toimii Jorvin kampuksella. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot