(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020
Haemme Työterveys –yksikköön 

YLILÄÄKÄRIÄ vakituiseen työsuhteeseen

Tehtäväsi on toimia vastuuroolissa työterveyteen ja työterveyshuoltoon liittyvissä tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Toimit myös kouluttajana Työterveyslaitoksen koulutuksissa ja osallistut vaativiin asiantuntijatehtäviin osaamisalueellasi.

Edellytämme Sinulta työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä. Tohtorin tutkinto ja kokemus tutkimustyöstä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta vahvaa ja syvällistä osaamista ja työkokemusta työterveyshuollon alalta. Lisäksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta, verkostoitumiskykyä ja kehittämisaktiivisuutta.

Tarjoamme Sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä monitieteisessä ja kannustavassa työyhteisössä, mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä ja kehittää monipuolisesti osaamistasi asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävän sijoituspaikka on valittavissa Työterveyslaitoksen toimipisteiden välillä. 

Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Meillä on käytössä laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus sekä kattavat työsuhde-edut mm. liikunnan ja  kulttuurielämysten tukeen. 

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 18.6.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä, tarvittaessa jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja, ylilääkäri Eva Helaskoski p. 030 474 2300, eva.helaskoski@ttl.fi  (arkisin klo 16-17)