(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme tavoitteellista ja kehittämishaluista johtajaa ylilääkärin vakinaiseen virkaan 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimimme terveys-ja hyvinvointikeskuksissa, joissa periaatteenamme on asiakkaan palvelutarpeen kartoitus ja palvelujen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa. Haemme ratkaisua mahdollisuuksien mukaan jo ensikontaktissa, tarvittaessa sovimme yhteyshenkilön siitä palvelusta, jossa asiakkaalla on suurin palvelutarve. Toiminnassamme hyödynnämme aktiivisesti digitaalisia palveluita, konsultaatiorakenteita sekä erilaisia ammattilaisverkostojamme. Haluamme tuottaa asiakkaillemme hyvää asiakaskokemusta.

Terveysaseman ylilääkärinä johdat ja kehität yhdessä osaavan henkilöstön kanssa avosairaanhoidon vastaanottotyötä. Pääset kanssamme kehittämään terveysasemien toimintaa myönteisessä ja aktiivisessa ilmapiirissä. Toimimme terveys- ja hyvinvointikeskuskonseptin muodossa moniammatillisen kokonaisuuden keskellä ja pyrimme vastaamaan asiakkaan tarpeisiin kokonaisuutena.

Kannelmäen terveysasemalla on yhteensä 9 lääkärivakanssia, joiden täyttöaste on hyvä. Hyvä perehdytys, seniorituki, kollegiaalisuus ja positiivinen asenne ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Asemalla on kehitysmyönteinen ilmapiiri ja tuemme tieteellistä aktiivisuutta. Tarjoamme avosairaanhoidon palveluja noin 19 000 asukkaalle.

Kannustava palkkaus on paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet menestyksekkään viranhoidon edellytykset huomioiden sekä kaupungin työsuhde-edut, kuten työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-89-20 . Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
erinomaisia työyhteisötaitoja, myönteistä asennetta ja valmiutta kehittää omaa ammatillista osaamista ja terveysaseman toimintaa.

Luemme eduksi:
Aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ylilääkäri Timo Sinkkonen, 040 184 8663 klo 12-12.30, timo.sinkkonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/