(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme tavoitteellista ja kehittämishaluista johtajaa ylilääkärin vakinaiseen virkaan 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Terveysaseman ylilääkärinä johdat ja kehität yhdessä osaavan henkilöstön kanssa avosairaanhoidon vastaanottotyötä. Pääset kanssamme kehittämään terveysasemien toimintaa myönteisessä ja aktiivisessa ilmapiirissä.

Pitäjänmäen terveysasemalla on yhteensä 9 lääkärivakanssia. Hyvä perehdytys, seniorituki, kollegiaalisuus ja positiivinen asenne ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Asemalla on kehitysmyönteinen ilmapiiri ja tuemme tieteellistä aktiivisuutta.

Tarjoamme avosairaanhoidon palveluja noin 18 000 asukkaalle.

Kannustava palkkaus on paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet menestyksekkään viranhoidon edellytykset huomioiden sekä kaupungin työsuhde-edut, kuten työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Lisätietoja
johtava ylilääkäri Timo Sinkkonen
terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen

Kelpoisuusehto:

Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia työyhteisötaitoja, myönteistä asennetta ja valmiutta kehittää omaa ammatillista osaamista ja terveysaseman toimintaa.

Luemme eduksi:

Aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava ylilääkäri Timo Sinkkonen, 040 1848663, timo.sinkkonen@hel.fi terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen, timo.lukkarinen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/