(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Tehtävän kuvaus

Tule kehittämään uudistuvassa organisaatiossamme koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärien toimenkuvaa sekä yhteistyökuviota perustasolla ja erikoissairaanhoidon kanssa!

Haemme vakinaiseen virkaan koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ylilääkäriä 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi on luoda puitteet kaupungin koululääkärien toiminnalle, tehdä yhteistyötyötä kaupungin muiden toimialojen (esim. perhe-ja sosiaalipalvelut, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala), järjestöjen ja erikoissairaanhoidon kanssa lasten ja nuorten kehityksen turvaamiseksi ja edistämiseksi. Tulet osallistumaan myös hoitopolkujen ja hoitoverkostojen kehittämiseen ja juurruttamiseen.

Tulet toimimaan johtavan ylilääkärin alaisuudessa koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärien yksikössä olevien noin 30. lääkärin esimiehenä. Työskentelyalueena ovat toistaiseksi peruskoulut, toinen aste ja ammattikorkeakoulut, joista viimeksi mainitut tulevat siirtymään pois kaupungilta vuonna 2021. Työsi on hallinnollinen.

Työaika on lääkärisopimuksen mukainen. Uuden työntekijän kohdalla voidaan neuvotella rekrytointilisästä. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus sote 02-71-19. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Aiempi työkokemus ja johtamiskokemus katsotaan eduksi.

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylilääkäri Heidi Somersalo heidi.somersalo@hel.fi, puh. 040 647 3790