(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Ylilääkäri

Työavain 2-710-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 31.10.2019 kello 15:45
Lastenpsykiatrinen yksikkö , Pihatörmä 1 C 02240 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lasten terapiapalvelut
Lääkärit

Tehtävän kuvaus: Haemme lasten mielenterveyspalvelujen kehittämisestä kiinnostunutta ylilääkäriä Espoon lastenpsykiatriseen yksikköön. Yksikössä toimii osaava moniammatillinen henkilöstö. Lastenpsykiatrisessa yksikössä hoidetaan espoolaisten esi- ja alakouluikäisten lasten lieviä ja keskivaikeita lastenpsykiatrisia oireita. Työmme painopiste on lapsen kehitysympäristössä tehtävä konsultaatio-, arvio- ja hoitotyö yhdessä monialaisen verkoston kanssa. Teemme yhteistyötä HUS Lastenpsykiatrian kanssa hoitopolun ja yhteistyökäytäntöjen kehittämisen osalta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa laaja-alaisesti lapsiperheiden palvelujen kehittämiseen yhteistyössä muiden kaupungin toimijoiden kanssa. Lisäksi toimenkuvaasi sisältyy lääkärien esimiehenä toimiminen ja noin 50% kliinistä potilastyötä.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys (Lastenpsykiatrian tai muu tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.)


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Arvostamme kliinistä kokemusta lasten mielenterveystyössä, hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä sekä innovatiivisuutta, kokemusta johtamis- ja esimiestehtävistä sekä lasten ja perheiden mielenterveyspalvelujärjestelmän tuntemusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 6645,61 €/kk
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / vkoLisätietoja tehtävästä
Yksikön päällikkö Susanna Laitsaari
040 481 2064
etunimi.sukunimi@espoo.fi
22.10. alkaen