(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme tavoitteellista ja kehittämishaluista johtajaa ylilääkärin vakinaiseen virkaan sopimuksen mukaan.

Terveysaseman ylilääkärinä johdat ja kehität yhdessä osaavan henkilöstön kanssa avosairaanhoidon vastaanottotyötä. Teet myös asiakastyötä. Pääset kanssamme kehittämään terveysasemien toimintaa myönteisessä ja aktiivisessa ilmapiirissä. Ylilääkärinä olet osa alueellista esimiesverkostoa, joka tarjoaa apua johtamisen haasteisiin.

Viiskulman terveysasemalla on yhteensä 22 lääkärivakanssia. Hyvä perehdytys, seniorituki, kollegiaalisuus ja positiivinen asenne ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Meillä on kehitysmyönteinen ilmapiiri ja tuemme tieteellistä aktiivisuutta.

Tarjoamme avosairaanhoidon palveluja 55 000 asukkaalle 50 ammattilaisen voimin. Vuodesta 2017 kävijätyytyväisyys on ollut erinomainen. Yhteistyö Töölön ja Lauttasaaren terveysasemien kanssa on tärkeää. Yhteensä eteläiset terveysasemat vastaavat noin 115 000 asukkaan palveluista.

Kannustava palkkaus on paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä kliiniseen työhön että johtamiseen. Lisäksi kaupungilla on hyvät työsuhde-edut ja työsuhdeasuntokin on järjestettävissä tarvittaessa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1170-19. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


erinomaisia työyhteisötaitoja, myönteistä asennetta ja valmiutta kehittää omaa ammatillista osaamista ja terveysaseman toimintaa.