(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Tehtävän kuvaus


Ensilinjan palvelut vastaa psykiatrian avohoitoon tulevien lähetteiden käsittelystä sekä psykiatrisesta arvioinnista ja konsultaatiosta sekä tuottaa akuuttia psykiatrista avohoitoa ja vuodeosastohoitoa.
Näiden lisäksi yksikköön kuuluvat perustasoa tukevat mielenterveys- ja päihdepalvelut, ruotsinkielinen työryhmä, maahanmuuttajatyöryhmä sekä fysioterapia- ja liikuntapalvelut. Yksikkö vastaa myös Auroran sairaalan potilaskoordinaatiosta, Auroran sairaalapäivystyksestä ja yhteispäivystysten psykiatripalveluista HUS:lle.

Ensilinjan palveluissa toimii kaksi ylilääkäriä. Etsimme joukkoomme nyt ylilääkäriä, jonka vastuualueeseen kuuluvat avohoidon lähetekäsittely ja akuutti-, arviointi- ja konsultaatiotoiminta mukaan lukien avohoidon erityispalveluista ruotsinkielinen työryhmä sekä psykiatrian maahanmuuttajatyöryhmä.

Olemme uudistamassa näitä palveluitamme ja tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä kehittämään erityisesti peruspalveluiden ja erityistason rajapinnassa tapahtuvaa yhteistoimintaa sekä akuuttia avohoitoa.
Ylilääkärinä vastaat vastuualueesi lääketieteellisestä toiminnasta ja osallistut toiminnan johtamiseen sekä kehittämiseen yhteistyössä ensilinjan palveluiden johtoryhmän kanssa. Toimit vastuualueesi kahden apulaisylilääkärin esimiehenä, osallistut erikoistuvien lääkäreiden kliiniseen työnohjaukseen sekä lääkärirekrytointiin yhteistyössä psykiatria- ja päihdepalveluiden muiden ylilääkäreiden kanssa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1162-19. (Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.) Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus psykiatrian erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Virassa on 6 kuukauden koeaika.


Luemme eduksi


Kokemusta ja näkemystä psykiatria- ja päihdepalveluiden kehittämisestä ja johtamisesta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.