(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Haemme ylilääkäriä Eteläisen vakuutuspiirin asiantuntijalääkärikeskukseen vakinaiseen työsuhteeseen.

Asiantuntijalääkärikeskuksen tehtävänä on terveysperusteisten etuushakemusten käsittelyyn kuuluva vakuutuslääketieteellisen arvion antaminen, kumppanuustyö Kelan sisällä prosessien sujuvuuden varmistamiseksi ja toiminnan kehittämiseksi sekä sidosryhmäyhteistyö terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Ylilääkärinä johdat keskuksen toimintaa ja toimit asiantuntijalääkäreiden esimiehenä. Vastaat keskuksen tuloksesta, kehittämisestä ja laadusta sekä kumppanuus- ja sidosryhmäyhteistyöstä. Raportoit vakuutuspiirin johtajalle.

Asiantuntijalääkärikeskuksessa työskentelee noin 85 asiantuntijalääkäriä päätoimisesti tai osa-aikaisena Eteläisen vakuutuspiirin eri paikkakunnilla. Yksi heistä työskentelee vastaavana asiantuntijalääkärinä esimiestehtävissä ylilääkärin lisäksi. Ylilääkärin ensisijainen työskentelypaikka on sovittavissa Eteläisen vakuutuspiirin alueelle ja tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista tällä alueella.

Sinulla on Suomessa hyväksytty erikoislääkärin koulutus. Johtamis- ja esimiestyön osaamistasi ja kokemustasi hyödyntäen kykenet johtamaan ja kehittämään asiantuntijalääkärikeskusta tuloksellisesti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kotimaisten kielten taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kehittyvässä työyhteisössä. Asiantuntijalääkärikeskuksen päällikön palkka määräytyy Kelan johdon palkkausjärjestelmän mukaan.

Lisätietoja antavat ma. etuusjohtaja Antti Jussila 16.1. klo 12-13 ja 24.1. klo 12-13, puh. 040 834 5703 ja ma. vakuutuspiirin johtaja Maini Kihlman 14.1. klo 16-17 ja 25.1. klo 8-9, puh. 0400 816 053.

  • viimeinen hakupäivä 28.1.2019
  • viitekoodi U0119-013

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.