(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Vakinainen virka alkaen 02.01.2019
Hakuaika päättyy 12.12.2018  kello 16:00
Korson terveysasema, Naalipolku 6 01450 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Terveyspalvelut
Työavain 2-726-18

YLILÄÄKÄRI KORSON TERVEYSASEMA
Vantaa sai täydet viisi tähteä ja pääsi top 5 -listalle, kun Nuorten Lääkärien Yhdistys julkaisi tammikuussa 2018 listan Suomen parhaista koulutuspaikoista lääkäreille.

Vantaan Korson terveysasemalla vastaamme noin 29 000 vantaalaisen perusterveydenhuollosta. Kehitämme aktiivisesti sähköistä asiointia ja valmistaudumme uuden Apotti-potilastietojärjestelmän käyttöönottoon vuonna 2019. Vantaan sosiaali- ja terveydenhuollossa kokeilemme rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja. Tule mukaan joukkoomme tekemään kuntalaisten arkeen vaikuttavaa työtä. Kannustamme henkilöstöämme kohti selkeitä tavoitteita ja tarjoamme kehittymismahdollisuuksia urapolulle.

Haemme nyt joukkoomme ylilääkäriä. Ylilääkärinä toimit 16 lääkärin esimiehenä ja kehität aktiivisesti terveysasematoimintaa. Teet tiivistä yhteistyötä osastonhoitajan ja Vantaan muiden ylilääkäreiden sekä terveyspalvelupäällikön kanssa. Ylilääkäri osallistuu myös kliiniseen työhön. Osaamistasi hyödynnetään tulevan sote -uudistuksen valmistelussa.

Palkkaus perustuu Vantaan paikalliseen virkaehtosopimukseen. Virassa on 6 kuukauden koeaika ja virkaan valitun on toimitettava Vantaan työterveyshuollon todistus terveydentilasta ennen virkasuhteen alkua. Työ alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:  Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus sekä riittävä johtamistaito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Luemme eduksi: Aikaisemman terveysaseman johtamiskokemuksen.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Lääkärisopimus
Työaika: Kokopäivätyö

Hae tehtävää sähköisesti rekrytointisivuillamme www.tyonhaku.vantaa.fi.