(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 500 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 23 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.


Rakennamme hyvinvoivaa Suomea tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä sekä edistämällä työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia. Olemme mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa. Meillä on asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisiin. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.

Ylilääkäri


Nykyisen ylilääkärimme jäädessä eläkkeelle haemme joukkoomme ylilääkäriä asiantuntijalääkärit -yksikön johtoon. Yksikössä toimii ylilääkärin lisäksi kaksi johtavaa asiantuntijalääkäriä sekä 10 sivutoimista asiantuntijalääkäriä keskeisiltä lääketieteen erikoisaloilta.

Ylilääkärinä johdat asiantuntijalääkäreiden työtä ja vastaat lääketieteellisen ratkaisulinjan oikeellisuudesta ja tasalaatuisuudesta. Vaikutat yhtiön sisäisissä ja alan työryhmissä sekä osallistut aktiivisesti ratkaisu- ja kehittämistyöhön. Raportoit tehtävässäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Sinulla on laaja-alainen lääketieteellinen työkokemus, mahdollisesti erikoislääkärin tutkinto ja erityispätevyys vakuutuslääketieteistä. Olet hankkinut näyttöä asiantuntijaorganisaation ja prosessien johtamisesta ja kehittämisestä sekä esimiestyöstä. Omaat hyvät ohjaus-, neuvottelu ja luennointivalmiudet sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Olet yhteistyökykyinen ja aktiivinen vaikuttaja, jolla on hyvä paineensietokyky.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä seuraamaan ja kehittämään suomalaista työelämää aitiopaikalta yhdessä elolaisten asiantuntijoiden kanssa.

Asiantuntijalääkäri

Haemme joukkoomme ratkaisutyöhön myös asiantuntijalääkäreitä  eri erikoisaloilta. Työn laajuus ja tehtävät sovitaan erikseen.


Lisätietoja tehtävistä antaa Henkilöstöjohtaja Hilkka Malinen puh. 0400 621 791  7.11. klo 10-12 tai 13.11. klo 12-13.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen rekrytointijärjestelmässämme viimeistään su 25.11.2018. Huomioithan, että tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään huumetestiä, luottotietojen tarkistusta sekä turvallisuusselvitystä.