(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Tehtävän kuvaus


Oletko geriatri tai muuten vanhustyöhön perehtynyt erikoislääkäri? Oletko kiinnostunut lääketieteellisen hoidon kehittämisestä kotihoidossa, arviointi- ja kuntoutusosastolla sekä hoivakodeissa?

Haemme ylilääkäriä kotihoitoon 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä sinua odottaa seitsemän kokenutta apulaisylilääkäriä, jotka toimivat yli 30 kotihoidon lääkärin esimiehinä. Kaikki lääkärivirkamme ovat täynnä. Tämä osaava apulaisylilääkärijoukkomme tukee sinua kehittämistyössä ja hallinnollisissa tehtävissä.

Johtamistyösi on visiointia, käytännön operationalisointia ja
sujuvoittamista sekä suunnittelua ja yhteistyötä muiden ammattiryhmien johtajien kanssa. Vastuullasi on myös kaupungin ulkoistettujen palvelutalojen ostopalveluina tuotetut lääkäripalvelut.

Helsingin erikoisuutena ovat arviointi- ja kuntoutusosastot. Näille osastoille tullaan useimmin suoraan sairaalasta ja joskus kotoa. Tavoitteenamme on hyvän hoidon ja kuntoutuksen turvin taata monisairaille asiakkaillemme mahdollisuus toipua omassa tahdissaan.

Koulutamme sekä lääketieteen kandidaatteja että erikoistuvia lääkäreitä yhteistyössä yliopiston kanssa ja toimimme tiiviissä yhteistyössä kotisairaalan ja muun sairaalaverkoston kanssa.

Voit aloittaa työn 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1498-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


ylilääkäri Harriet Finne-Soveri, 09 310 76430 , harriet.finne-soveri@hel.fi, Tiedustelut 10.9. alkaen johtajalääkäri Kristina Backlund, 050 366 6781, kristina.backlund@hel.fi