(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri, mielenterveys- ja päihdepalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Vantaan terveyspalvelut

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.03.2019 tai sopimuksen mukaan -


Tule rakentamaan kanssamme uusia mielenterveys- ja päihdepalveluita Vantaalle!

Haemme Vantaan mielenterveys- ja päihdepalveluihin ylilääkäriä, joka innostuu palvelujen kehittämisestä ja nauttii työskentelystä verkostoissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn mielenterveys- ja päihdepalvelujen kehittämisessä. Uudistamme toimintaamme ja palvelujamme, joten tulevana ylilääkärinä pääset mukaan luotsaamaan uutta, virkeää organisaatioita.

Ylilääkärinä teet kliinistä työtä sekä johdat ja organisoit Vantaan mielenterveys- ja päihdepalvelujen lääketieteellistä toimintaa. Toimit alasi lääketieteellisenä asiantuntijana Vantaan sosiaali- ja terveyspalveluissa ja mielenterveys- ja päihdepalveluiden lääkärien esimiehenä. Teet yhteistyötä sosiaali- ja terveystoimen ja HUS-alueen erikoissairaanhoidon muiden ammattilaisten sekä eri viranomaisten kanssa. Työhösi kuuluu myös opetus- ja ohjaustoimintaa henkilökunnalle ja sidosryhmille.

Vakinainen virka täytetään 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 23.1.2019 klo 16.00. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun on toimitettava ennen viran vastaanottamista Vantaan työterveyshuollon myöntämä todistus terveydentilasta.

Haastattelujen ajankohta on 30.1.2019.

Vantaan terveyspalvelujen uudessa organisaatiossa pääset aitiopaikalle kehittämään julkista terveydenhuoltoa yhdessä muiden ylilääkäreidemme kanssa. Olemme digimyönteinen ja eteenpäin katsova organisaatio, joka huolehtii asiakkaistaan ja henkilöstöstään. Vantaalla saat ensimmäisten joukossa työkaluksesi uuden sukupolven asiakas- ja potilastietojärjestelmän, sillä otamme Apotin käyttöön ensimmäisenä kuntana Suomessa.

Työnantajana Vantaa tunnetaan avoimesta työilmapiiristä ja oikeudenmukaisesta johtamiskulttuurista. Kokeilemme rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja. Kannustamme henkilöstöämme kohti selkeitä tavoitteita ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia urapolulle.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus sekä riittävä johtamistaito

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:

  • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi:

  • Hyvä pohja tehtävässä menestymiselle on aiempi kokemus mielenterveys- ja/tai päihdelääkärin työstä sekä esimiestehtävistä.
  • Onnistut ja viihdyt tehtävässä, jos olet aloitteellinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme kykyäsi nähdä ja hallita isoja kokonaisuuksia sekä rohkeuttasi uudistua ja uudistaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka
Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, päivätyö


Yhteystiedot:
Palvelupäällikkö, Ahokas Hanna
p. 040 716 5140, etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Terveyspalveluiden johtaja, Piia Vuorela
043 8268001, etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.