(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri lastenpsykiatriseen yksikköön
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020


Tule toteuttamaan kanssamme tulevaisuuden lastenpsykiatriaa osana kokenutta työryhmää. Haemme lasten mielenterveyspalveluiden kehittämisestä kiinnostunutta ylilääkäriä Espoon lastenpsykiatriseen yksikköön. Olemme 25 asiantuntijan muodostama peruspalveluita tukeva erityistason yksikkö.

Lastenpsykiatrisessa yksikössä hoidetaan espoolaisten esi- ja alakouluikäisten lasten lieviä ja keskivaikeita lastenpsykiatrisia oireita. Työmme painopiste on lapsen kehitysympäristössä tehtävä konsultaatio-, arvio- ja hoitotyö yhdessä monialaisen verkoston kanssa. Teemme yhteistyötä HUS lastenpsykiatrian kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa laaja-alaisesti lapsiperheiden palveluiden kehittämiseen yhteistyössä muiden kaupungin toimijoiden kanssa. Toimenkuvaasi sisältyy lääkärien (4 vakanssia) esimiehenä toimiminen ja sovitun mukaisesti kliinistä potilastyötä. Toimit tiiviissä yhteistyössä ja työparina yksikön päällikön kanssa.

Työpaikan nimi:
Lastenpsykiatrinen yksikkö, Espoo

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys (lastenpsykiatrian tai muu tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys)

Tehtävässä edellytetään:
Kliinistä kokemusta lasten mielenterveystyöstä, hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä sekä innovatiivisuutta. Kokemusta johtamis- ja esimiestehtävistä sekä lasten ja perheiden mielenterveyspalvelujärjestelmän tuntemusta.

Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
Kehittämismyönteisyyttä ja kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä.

Työpaikan osoite: Pihatörmä 1 C, 1 krs, 02240 Espoo