Ylilääkäri, Lastenpsykiatrinen yksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Kuvaus tehtävästä: Haemme lasten mielenterveyspalvelujen kehittämisestä kiinnostunutta ylilääkäriä Espoon lastenpsykiatriseen yksikköön. Yksikössä toimii osaava moniammatillinen henkilöstö.

Lastenpsykiatrisessa yksikössä hoidetaan espoolaisten esi- ja alakouluikäisten lasten lieviä ja keskivaikeita lastenpsykiatrisia oireita. Työmme painopiste on lapsen kehitysympäristössä tehtävä konsultaatio-, arvio- ja hoitotyö yhdessä monialaisen verkoston kanssa. Teemme yhteistyötä HUS Lastenpsykiatrian kanssa hoitopolun ja yhteistyökäytäntöjen kehittämisen osalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa laaja-alaisesti lapsiperheiden palvelujen kehittämiseen yhteistyössä muiden kaupungin toimijoiden kanssa. Lisäksi toimenkuvaasi sisältyy lääkärien esimiehenä toimiminen ja sovitun mukaisesti kliinistä potilastyötä.

Työpaikan nimi: Lastenpsykiatrinen yksikkö

Työaika: 38 h 15 min /vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys (Lastenpsykiatrian tai muu tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.)

Tehtävässä edellytetään: kliinistä kokemusta lasten mielenterveystyöstä, hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä sekä innovatiivisuutta, kokemusta johtamis- ja esimiestehtävistä sekä lasten ja perheiden mielenterveyspalvelujärjestelmän tuntemusta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Olemme peruspalvelujen yhteydessä erikoissairaanhoitotasoista lastenpsykiatrista palvelua tuottava Espoon kaupungin yksikkö. Yksikössämme työskentelee 26 ammattilaista: lääkäreitä, psykologeja, sairaanhoitajia, neuropsykologi, puheterapeutti, sosiaalityöntekijä ja toimintaterapeutti sekä osastosihteeri ja päällikkö.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot