(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri, Kuntoutuskeskus
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haku päättyy: 31.1.2019    
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 11.1.2019    
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Haemme ylilääkäriä kuntoutusosastoillemme Lappeenrantaan.

Etelä-Karjalan keskussairaalan uuteen K-siipeen keskitettiin Eksoten ortopedinen, fysiatrinen ja neurologinen vaativa kuntoutus. F-siipeen sijoittui lokakuussa akuuttigeriatrinen kuntoutusosasto, jota johtaa geriatrian ylilääkäri. Armilassa sijaitsevat vielä psykogeriatrinen/geriatrinen kuntoutusosasto ja palliatiivinen yksikkö.

Ylilääkäri vastaa osastojen lääketieteellisten prosessien johtamisesta ja kehittämisestä. Osastoilla työskentelee 2 osastonlääkäriä. Tehtävään soveltuvat erikoislääkärin pätevyydet ovat esim. fysiatria, geriatria, neurologia, sisätaudit, kirurgia ja yleislääketiede, tai muu kuntoutuksen kannalta sopiva erikoisala.

Lean johdetuilla kuntoutuskeskuksen osastoilla pääset perehtymään jatkuvaan parantamiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn.

Arvostamme kokemusta geriatristen potilaiden hoidosta ja kuntoutuksesta. Palkkaus on rekrytointisopimuksemme mukainen.

Virassa on 4 kk koeaika.

Vuonna 2015 sai kuntoutuskeskuksemme Suomen Lääkäriliiton laatupalkinnon tunnustuksena Lean-johtamisella tehdystä kehittämisyöstä ja jatkuvasta parantamisesta.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: LS ja paikallinen palkkaussopimus
Työavain: 210888

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat kuntoutusjohtaja, fysiatrian ylilääkäri Markku Hupli, p. 044 791 5516, geriatrian ylilääkäri Laura Majander, p. 040 127 4113 ja kuntoutuskeskuksen palvelupäällikkö Anne Turppo, p. 044 791 5639, etunimi.sukunimi@eksote.fi.