(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäri, geriatrian poliklinikka, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.11.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Tule ylilääkäriksi Vantaan sairaalan uudelle ja kehittyvälle geriatrian poliklinikalle!

Haemme joukkoomme kehittämisestä  innostunutta ja kiinnostunutta geriatrian erikoislääkäriä tekemään kanssamme tulevaisuuden geriatrista poliklinikkaa. 

Kehitämme Vantaan sairaalaan uudenlaista geriatrista poliklinikkaa. Nykyisellä geriatrisella vastaanotolla tutkitaan ja hoidetaan vantaalaisia yli 70-vuotiaita muistipotilaita ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaa geriatrisen kokonaisvaltaisen polilkliinisen hoidon suuntaan, yhdistämällä kuntouttavan päiväsairaalan toiminta osaksi polikinikkaa. Kehittäminen on toiminnanaikaista ja tehdään yhteistyössä henkilöstön ja Vantaan muiden toimijoiden kanssa. 

Poliklinikan kehittäminen liittyy koko Vantaan sairaalan 2019 alkaneeseen  kaksivuotiseen tulevaisuuden sairaalan kehittämishankkeeseen. 

Ylilääkärinä vastaat poliklinikan kliinisestä toiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä sairaalan johdon ja muiden ylilääkäreiden sekä poliklinikan moniammatillisen henkilöstön kanssa. Henkilöstöhallinnollisia esimiestehtäviä ei tähän ylilääkärin tehtävään kuulu. 

Toivomme, että sinulla on innostusta ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen ja osaamista geriatrisesta kokonaisvaltaisesta arvioinnista. 

Geriatrian erikoislääkärinä olet mukana kouluttamassa erikoistyvia lääkäreitä, YEK-vaiheen lääkäreitä ja lääketieteen kandidaatteja yhdessä muiden erikoislääkäreiden kanssa. Sairaalassa on geriatrian erikoislääkärin koulutusoikeudet sekä palliatiivisen erityispätevyyden koulutusoikeudet.

Vantaalla viihdyt varmasti

Geriatrian poklininikan henkilöstö on yhdistymässä kahdesta eri tiimistä (geriatrinen vastaanotto ja päiväsairaala). 

Sairaalassa on hyvä työilmapiiri ja varsinkin lääkäreiden kesken hyvä yhteishenki sekä  kollegiaalinen ja toisia tukeva ilmapiiri. 

Tarjoamme työntekijöillemme moniammatillisen tiimin vahvan tuen sekä alussa tarvittavan perehdytyksen. Potilastietojärjestelmänä käytämme Apottia. 

Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi.  

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulassa  sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala. 

Katriinan sairaalassa toimii geriatrian vastaanotto, jossa hoidetaan yli 70-vuotiaita vantaalaisia muistipotilaita. Katriinan kuntouttava päiväsairaala on ollut suljettuna koronapandemia alusta alkaen.  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus sekä riittävä johtamistaito

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Geriatrian erikoislääkärin oikeudet

Luemme eduksi: Kokemuksen kehittämistoiminnasta 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Johtava ylilääkäri
Jyvälahti Annariina
043-8251903
annariina.jyvalahti@vantaa.fi
Tavoitettavissa parhaiten päivisin klo15.30 jälkeen, muulloin yhteydenottopyyntö


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.