(Poistunut julkaisusta)

Ylilääkäreitä Länsi-Pohjaan
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Etsimme palvelukseemme kolmea

YLILÄÄKÄRIÄ

vastaamaan erikoisalansa kokonaisuudesta läpi palvelulinjojen.

Kirurgiseen toimintaan kuuluvat leikkausosasto, päiväkirurgia, kaksi kirurgista vuodeosastoa, kirurgian poliklinikka sekä tähystysyksikkö. Sairaalassa ovat edustettuna kaikki kirurgian erikoisalat ja päivystys on järjestetty erikseen pehmytosakirurgiassa sekä ortopediassa ja traumatologiassa.

Patologian toimintaa kehitetään vastaamaan patologian alan palveluista koko Mehiläinen-konsernissa. Yksikössä toimii ylilääkärin lisäksi osastonylilääkäri.

Korva-, nenä- ja kurkkutautien toimintaan kuuluvat korvatautien poliklinikka sekä leikkaustoiminta. Yksikössä toimii ylilääkärin lisäksi kaksi erikoislääkäriä. Oulun yliopiston ja Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n välille solmittavan sopimuksen mukaan erikoistumiseen liittyvien palveluiden suorittaminen näillä aloilla on mahdollista.

Hakemukset tehtäviin lähetetään 9.9.2018 klo 15 mennessä osoitteella Mehiläinen Länsi-Pohja Oy, Merikatu 3, 94100 Kemi tai sähköisesti rekrytointiportaalimme kautta.

Lisätietoja tehtävistä antavat Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n
- lääketieteellinen johtaja Paavo Uusimaa (kaikki tehtävät), paavo.uusimaa@mehilainen.fi; puh 040-5758538
- sairaanhoidon palveluiden linjajohtaja Pekka Taipale (kirurgia), pekka.taipale@mehilainen.fi puh 040-1912541
- sairaanhoidon tukipalveluiden linjajohtaja Eija Mattila (patologia) eija.mattila@mehilainen.fi puh 040-5459043
- vastaanottopalveluiden linjajohtaja Seija Parviainen (korva-, nenä- ja kurkkutaudit) seija.m.parviainen@mehilainen.fi puh 040-6471977.