(Poistunut julkaisusta)

Ylihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Tehtävän kuvaus


Psykiatria- ja päihdepalvelut vastaa Helsingin psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta ja päihdepalveluista, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien ja asunnottomien tuetusta asumisesta sekä sosiaali- ja kriisipäivystyksestä. palveluitamme käyttää noin 32 000 helsinkiläistä ja henkilökuntaa on kaikkiaan noin 1400, joista reilut 300 työskentelee päihdepalveluissa.

Haemme kehittämisorientoitunutta ja yhteistyökykyistä terveydenhuollon ammattilaista ylihoitajaksi päihdepalveluihin vakinaiseen virkaan. Työ alkaa 2.9. 2019 tai sopimuksen mukaan.

Päihdepalvelujen ylihoitajana kuulut johtoryhmään ja olet mukana johtamassa ja kehittämässä palvelukokonaisuutta. Päihdepalvelujen kokonaisuuteen kuuluu 18 toimintayksikköä, sekä avo- että laitospalveluja ja ostopalveluja.

Toimintamme on osa terveys- ja hyvinvointikeskuskokonaisuutta, jossa pyrimme tuomaan terveys- ja sosiaalipalvelut asiakkaille mahdollisimman lähelle ja helposti saataville. Eri sote-ammattilaisten tiivis yhteistyö varmistaa sen, ettei asiakkaan tarvitse käyttää voimavarojaan palvelujen etsimiseen, vaan ammattilaiset muodostavat joustavasti toimivia kokoonpanoja ja tuottavat yhteistyössä asiakkaalle tarvittavat palvelut. Psykiatria- ja päihdepalveluiden perustana toimii toipumisorientaatio (recovery)- viitekehys, jossa hoitopalvelut kohdennetaan kullekin yksilöidysti toipumisen vaihe, voimavarat ja motivaatio huomioiden.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut. Lue lisää alta kohdasta, Linkki lisätietoihin.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1483-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Terveystieteen maisterin tutkinto tai vastaava aikaisempi tiedekorkeakoulututkinto. Lisäksi tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa sekä alansa työkokemusta.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Päihdepalvelujärjestelmän ja toipumisorientaatio-viitekehyksen tuntemusta sekä hyvää kokemusta johtamisesta ja yhteistyöverkostoissa toimimisesta. Edellytämme myös innostusta toimintojen kehittämiseen ja kykyä muutosjohtamiseen.