(Poistunut julkaisusta)

Ylelle kassatarjoilija
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme innostavaan joukkoomme AMMATTITAITOISTA KASSATARJOILIJAA Ylen Mediataloon Ilmalaan vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kasvava ja kehittyvä Palmia Foods valmistaa aterioita asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin ravintoloissa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme ravitsevaa ja herkullista ruokaa, joka auttaa jaksamaan niin töissä, tilaisuuksissa, kouluissa kuin vapaa-ajallakin. Työtä tehdään ammattitaidolla ja työn ilosta.

Kassatarjoilijana työnkuvaasi sisältyy muun muassa asiakaspalvelu ja myynti, kassatyöskentely, siisteyden ylläpitäminen sekä avustavia keittiötehtäviä. Työ on kokoaikainen. Ravintola on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 7-21.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava sekä monipuolista työtä pelkäämätön tiimityöskentelijä. Suomen kielen osaaminen on tässä työssä pärjäämisen edellytys. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä ravintolan kaikkina aukioloaikoina. Lisäksi arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulta sujuu työnteko sekä tiimissä, että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen 24 hengen monikansallinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa Irene Westerlund numerosta 0403585790.

Täytä sähköinen hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.9.18 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.