(Poistunut julkaisusta)

Yleistimpuri / keittiökalusteasentaja, Karaatti Keittiöt (Espoo)
Karaatti Keittiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Karaatti Keittiöt on kotimainen vuodesta 1976 asti toiminut perheyritys. Pitkä kokemus takaa ammattitaitoisen otteen suunnittelusta asennukseen. Keittiökalusteet tehdään kotimaisesta kestävästä kalusterungosta valmiiksi kasattuina ja keittiöremontti toteutetaan vuosikymmenien ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.

Haemme tiimiimme nyt kasvun myötä yhtä yleistimpuria / keittiökalusteasentajaa monipuolisiin remonttitöihin sekä kalusteasennuksiin. Työtehtäviin kuuluvat keittiökalusteiden asennusten lisäksi myös monipuoliset remonttityöt asiakkaidemme luona sekä kalusteiden kasaaminen varastohallillamme Espoossa.

Saat työhön kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen työnkuva on itsenäinen ja pääset suunnittelemaan omat aikataulusi. Tässä työssä monipuolinen työkokemus rakennus- ja remonttitöistä katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme hakijoilta:
• aikaisempaa kokemusta remonttitöistä
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• b-ajokorttia ja omaa autoa
• reipasta työasennetta sekä asiakaspalvelutaitoja

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin
• C-ajokortin
• monipuolisen kokemustaustan erilaisista remonttitöistä

Työ voi sopia myös aloittelevammalla timpurille tai remonttitaitoiselle, jolla on motivoitunut työasenne ja halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen arvostetussa ja luotettavassa yrityksessä sekä asianmukaisen perehdytyksen oman taitotasosi mukaan. Lisäksi saat yrityksen auton käyttöön työkohteisiin liikkumista varten sekä tarvittavat työvälineet.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-16 välillä, 40h/vko.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi 30.3.2020 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!

Hakemukset ja kaikki lisätiedot: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.